Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
března

Beseda o divočině v národních parcích

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Beseda o divočině v národních parcích.

Datum:29. 03. 17
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: poznání|cestování

Národní parky, klenoty a dědictví české přírody, čekají na nový zákon. Takový, který znemožní rozprodej státních pozemků v národních parcích, více je otevře veřejnosti a ochranou divočiny je přiblíží světovým standardům.

Díky velmi silné veřejné podpoře se podařilo zastavit likvidaci národních parků. Poslanci a poslankyně výraznou většinou zabránili nebezpečí masivní výstavby, těžby dřeva či lovu, které do zákona vložili senátoři. Nicméně boj za národní parky nekončí. Dobrou verzi zákona, která sněmovnou s přehledem prošla, vetoval prezident.

Projekt Česká divočina od Hnutí DUHA - Přátelé Země Česká republika má velký podíl na informovanosti veřejnosti a její podpoře narodním parkům. A právě aktivitám Česká divočina se budeme ve středu 29. března také věnovat.

Beseda s Jaromírem Bláhou, členem týmu Česká divočina, nastíní budoucnost národních parků, důvody pro podporu divočiny v nich a možnosti zapojení veřejnosti do boje za záchranu národních parků.

Akce začíná 29. března od 20:00, VNITROBLOCK, Tusarova 791/31, Praha 7

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: