Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
března

Londýn v Praze

OC Arkády Pankrác

zpět na výpis akcí
 

Arkády se promění v anglickou metropoli!

Začátek:09. 03. 17
Konec:29. 03. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Projít se po Hyde parku, navštívit Buckinghamský palác nebo Wimbledon mohou v březnu návštěvníci OC Arkády Pankrác v Praze. Ve dnech 9. až 29. března proběhne v obchodním centru výstava „V zajetí Londýna“, která představí významná místa britské metropole.

Návštěvníci obchodního centra zakusí pravou atmosféru Londýna. V Arkádách Pankrác se rozprostřou scenerie královského parku Greenwich, tenisového dvorce Wimbledon nebo ulice Piccadilly. Neminou ani nejslavnější hodiny světa Big Ben, největší vyhlídkové kolo v Evropě London Eye nebo výřez kriketového hřiště Cricket stadium včetně části mediálního centra, které v Londýně navrhl český architekt Jan Kaplický.

V průběhu konání výstavy se mohou návštěvníci centra zúčastnit spotřebitelské soutěže o hodnotné ceny, jako např. letenky do Londýna.

Vstup na výstavu je zdarma.

OC Arkády Pankrác
Tel: +420 225 111 100
Na Pankráci 1727/86
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: