Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
ledna

Nechte mě být, jaká jsem – životní příběh Anne Frankové

Židovské muzeum v Praze

zpět na výpis akcí
 

Představení nové putovní výstavy o Anne Frankové.

Datum:24. 01. 17
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|muzea, památky

 

Představení nové putovní výstavy o Anne Frankové, židovské dívce, která se posmrtně proslavila díky svému deníku psanému v úkrytu. Výstava vypráví příběh Anne Frankové od jejího narození v roce 1929 až po její smrt v koncentračním táboře v Bergen-Belsenu v roce 1945. Třetina panelů je věnována příběhům dnešních mladých lidí. Návštěvníci se dozvědí, jak tito mladí lidé vnímají sami sebe, ale také, jak je vidí druzí. Cílem je ukázat roli předsudku a cestu k vyloučení nebo dokonce k diskriminaci. Výstavu připravilo amsterdamské muzeum Dům Anne Frankové a Židovské muzeum v Praze bude od února 2017 koordinovat putování její české verze po tuzemských institucích.

 

Auditorium OVK ŽMP, ...
Tel: 222 749 211
Maiselova 15
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: