Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Zatočme s plasty!

OC Letňany

zpět na výpis akcí
 

Studentský projekt

Datum:03. 12. 16
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: poznání|ostatní


Dne 3. 12. 2016 od 13 do 17 hod. bude v obchodním centru (vedle fontány) probíhat projekt skupiny studentů z Vysoké školy ekonomické - fakulty podnikohospodářské s názvem Zatočme s plasty! Země je totiž stále více znečišťována plastem, což s sebou nese spoustu negativních dopadů, o kterých by Vás skupina vysokoškoláků ráda více informovala s cílem jednak nakupovat méně plastů a jednak je pokud možno využít efektivními a kreativními způsoby.

Těšit se můžete například na Martina Hobrlanda, zakladatele webové stránky třídění-odpadu.cz, kterého se budete moci na cokoliv ohledně plastů zeptat, dále se zde budou promítat různá tematická videa a v neposlední řadě si budete moci prohlédnout zajímavé výtvory jednak od profesionálních umělců působících např. na plzeňské výstavě "Má plast", kteří vytvářejí nejrůznější dekorační i praktické objekty z plastu, nebo také Love your home sáčky vyráběné týmem Martiny Kročilové a ekologické znovupoužitelné sáčky Frusack navržené dvojicí Terezou Dvořákovou a Hanou Němcovou. 

OC Letňany
Tel: 221741111
Veselská 663
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: