Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Festival nezávislé publicistiky

Datum:16. 04. 15
Cena:100 Kč
Čas:13:00 - 23:59
Kategorie: poznání|ostatní

Všemi směry každoročně pořádají studenti Vyšší odborné školy publicistiky. Hledáme zajímavá aktuální témata ze světa médií a společně s profíky z oboru vám je servírujeme z netradičního pohledu.

Letošní, jedenáctý ročník s přízviskem „Až na kost“, se hodlá podívat médiím pod kůži a vytáhnout kostlivce ze skříně. Můžete těšit na řadu známých osobností ze světa médií. Ale stejně tak dáme velký prostor mladým lidem, kteří jsou teprve na začátku své mediální dráhy.

Cílem festivalu pro rok 2015 je poukázat na nové trendy v neustále se měnícím mediálním světě. Pomocí interaktivních diskuzí s erudovanými hosty z oboru se festival pokusí poodhalit to, jak to ve skutečném světě médií funguje, co zde rozhoduje a co je klíčové. Jednotlivé programové bloky 11. ročníku propojí podtitul „Média až na kost“. V jednotlivých diskuzích se hosté pokusí odhalit skutečnou podstatu daných témat tak, aby celkově přispěli k mediální vzdělanosti a podělili se o své zkušenosti s návštěvníky festivalu.

Jak novináři válčí s morálními hodnotami a kam až mohou ve své práci zajít? Nejen na tyto otázky budou odpovídat hosté festivalu nezávislé publicistiky Všemi směry, který se uskuteční 16. dubna v Experimentálním prostoru NoD v Praze. Na studentskou akci dorazí uznávané mediální osobnosti, mezi nimi například bývalá šéfredaktorka deníku MF Dnes a investigativní novinářka Sabina Slonková či člen rady České televize Jiří Závozda.

Program najdete zde.

NoD - Experimentální...
Tel:
Dlouhá 33
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: