Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
září

AUTOSHOW PRAHA 2014

Incheba Praha spol. s r.o.

zpět na výpis akcí
 

17. ročník automobilové výstavy

Začátek:25. 09. 14
Konec:28. 09. 14
Cena:120 Kč
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Výstavy osobních automobilů mají v České republice dlouholetou tradici. Autoshow Praha, která se bude konat ve dnech 25. - 28.9.2014, navazuje na tuto tradici a dál ji rozvíjí. Za první čtyři měsíce zaznamenal prodej nových automobilů téměř pětinový nárůst proti stejnému období loňského roku. Protože v Praze a nejbližším okolí se prodává více než třetina nových osobních automobilů, rozhodla se společnost Incheba Expo Praha společně s partnery uspořádat národní automobilovou výstavu. 

Pro návštěvníky bude připravený bohatý doprovodný program. Nosnou aktivitou budou testovací jízdy pro veřejnost. Automobilové značky přislíbily zapůjčit zruba 40 vozů, které si budou moci návštěvníci vyzkoušet na vytyčených zhruba dvoukilometrovém okruhu v prostoru pražského Výstaviště. V průběhu tří dnů se uskuteční téměř 10 000 testovacích jízd. Každý, kdo absolvuje testovací jízdu, se zúčastní soutěže o skútr o obsahu 125 ccm a další hodnotné ceny.

Výstaviště Praha - H...
Tel: 220103112
Areál Výstaviště 67
Praha 7, 17090
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: