Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Květy - Budoár Staré Dámy - Schrödingerova Kočka

Menu
náš tip
22.11. do 22.11.
19:00 - 22:00
Kolbenka - ČKD Kolbenova
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Květy - Budoár Staré Dámy - Schrödingerova Kočka

Collbenka vešla ve známost jako nové sídlo barokního orchestru Collegium 1704, nyní otevírá své dveře i dalším hudebním stylům a zve na koncert.

 
Cena: 160 Kč
 
Kolbenka - ČKD Kolbenova
Kolbenova 499/42
19000, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Květy:
Skupina KVĚTY existuje už od začátku tohoto tisíciletí. Po celou dobu se výrazně měnil její zvuk. Počínaje rokem 2016 hraje ve nové sestavě, zaměřené více na elektroniku.
Ačkoliv je experimentální a hledačská, počet jejích posluchačů se rozrozstl do velmi širokého spektra. Oceňovány jsou silné texty, aranžérská barevnost, brilatní výtvarné řešení obalů desek, živelné koncerty a přítomnost humoru.

Budoár Staré Dámy:
Drhnou, sypají se, plavou, (h)ladí hlasy, kytary, basu, dech a bicí v záplavě poskakujících slov a gest. O životě, vesmíru a vůbec, vesele, smutně, potichu, nahlas, jen se zákazem nudlových sól, vytahovacího slapu, rovného rytmu, teplé kytary a ptačích flétniček.

Schrödingerova Kočka:
Basa, bicí, ságo. Něco hluku, něco ticha. Repetice - matka jistoty. Kdo by ji dnes nepotřeboval! Jednou o nás napsali, že prý alternativní post-punk. Může být, ale taky nemusí. Tak to chodí. Kolik legionářů je potřeba na tichou poštu Bachmač-Vladivostok?
 


Zpět na homepage