Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Pub quiz Jak na odpovědné cestování

Menu
náš tip
22.11. do 22.11.
18:00 - 22:00
SVĚT HUB
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Pub quiz Jak na odpovědné cestování

Máte rádi cestování? Pešky? Autem? Vlakem či letadlem? 

SVĚT HUB
Slovenská 21
10200, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

 Cestování do různých koutů světa se stalo pro mnohé z nás úplnou samozřejmostí. Kolik z nás si však před cestováním položí otázku, jak naše návštěva ovlivní životy místních obyvatel? Přispěje ke zvýšení jejich životní úrovně? Jaký dopad bude mít naše cestování na životní prostředí?

Přijďte nažhavit své hlavy nad tématem udržitelného cestování na pub quiz! Nenechte si ujít možnost setkat se s několika hosty, kteří se podělí o své zkušenosti ze zahraničí a zodpoví zvídavé dotazy. Přijďte se pobavit nad sklenkou vína či jinou pochutinou.

Maximální počet týmů: 7
Počet kol: 3
První tři místa budou oceněna. 

Své týmy na pub quiz přihlašujte do 20. 11. zde: http://bit.ly/2iR6iVN

Od 18.00 se koná pub quiz. Od 20:30 bude program pokračovat promítáním dokumentárního filmu Gringo Trails o problematice udržitelného turismu v různých koutech světa.

Hosté:
Šárka Princová Maroušková - absolventka programu GLEN, díky němuž pracovala tři měsíce jako učitelka na komunitní škole v jihovýchodní části Barmy.
Ivo Dokoupil - dlouholetý koordinátor projektu rozvoje šetrného cestovního ruchu v českých vesnicích Banátu, který zde realizoval Člověk v tísni.
Michal Broža - ředitel Informačního centra OSN, v letech 2005 – 2006 působil jako civilní pracovník informačního servisu mírové operace OSN v Libérii, aktivně se zajímá o globální politiku a procesy udržitelného rozvoje
 


Zpět na homepage