Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

Down By The Riverside vol. 4

Menu
náš tip
24.08. do 24.08.
18:00 - 22:00
Containall
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Down By The Riverside vol. 4

Dancehall/reggae podvečer

 
Cena: Zdarma
 
Containall
Cihelná 4
118 00, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Na letošním čtvrtém čtvrtečním dancehall/reggae podvečeru u Vltavy bude hostem Peeni Walli Sound Crew italský DJ Ardi (a.k.a. MC Ardimann)! Nenechte si ujít jeho zábavnou, chytlavou, nadžánrovou selekci.

DJ ARDIMANN (IT)

DJ Ardi nebo taky MC Ardimann pochází z Albánie, ale od svých 14 let žije v severní Itálii. Odmalička ho fascinovalo italské rádiové vysílání, které v rodné Albánii poslouchal ilegálně. Jako šestnáctiletý pak začal už v Itálii pracovat jako moderátor v lokální rádiové stanici. Zde navázal první kontakty, díky kterým se stal členem hudebního kolektivu Mother Inc. V roce 2004 jako Ardimann MC vyhrál první italský MC contest. Už přes deset let hraje pravidelně každý měsíc v milánském klubu Magnolia. Jeho hudební rozpětí sahá od reggae k drum'n'bassu a během posledních let si vytvořil svůj vlastní eklektický styl i díky spolupráci s muzikanty z různých dalších žánrů.


Zpět na homepage