Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Literární salón s Irenou Obermannovou

Menu
náš tip
26.07. do 26.07.
16:00 - 18:30
SmetanaQ
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Literární salón s Irenou Obermannovou

Srdečně vás zveme na Literární salón kreativního psaní a následný křest knihy Dobré duše.

 
Cena: Zdarma
 
SmetanaQ
Smetanovo nábřeží 4
Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Je možné, že spisovatelku Irenu Obermannovou máte spojenou spíš s literaturou pro ženy, a možná jste od ní nikdy nic nečetli… Vězte, že je načase to změnit, autorka nyní v nakladatelství Motto vydává svou první detektivku a věřte, že čtení je to zajímavé. Originalitu v této knize spatříte především v hlavní hrdince, geniální a svérázné šachistce, která nejen že budí zvědavost, ale zároveň se v detektivním žánru vyjímá. :) 

O co v Literárním salónu půjde? 
Společně s autorkou se zaměříte na jeden úryvek z její knihy a budete vymýšlet alternativní pokračování. S sebou nepotřebujete nic jen svou hlavu plnou nápadů. ;)

Každý účastník Literárního salónu od nás dostane jako dárek knihu Dobré duše, kterou si pak může nechat na následném křtu podepsat. 

Máte-li zájem se akce zúčastnit, potvrďte svou účast (salón je zdarma) na email lenka.zlatnikova@albatrosmedia.cz do 25. 7.

Pokud vás Literární salón nezaujal, neváhejte dorazit pouze na křest knihy Dobré duše. Ten se koná od 18.00 na stejném místě jako Kurz tvůrčího psaní, tedy ve SmetaněQ. Knihu pokřtí dominikánský kněz Tomasz Dostatni a rabín Štěpán Kliment. 


Zpět na homepage