Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

The Offspring (US)

Menu
náš tip
23.08. do 23.08.
19:00 - 23:00
Incheba Praha spol. s r.o.
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
The Offspring (US)

Legenda amerického punk-rocku The Offspring v České republice.

 
Cena: od 890 Kč
 
Incheba Praha spol. s r.o.
Areál Výstaviště 67
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

The Offspring oznamují samostatný koncert v Praze

Neuvěřitelných 24 let již uplynulo od první koncertní návštěvy legendy amerického punk-rocku The Offspring v České republice, a přesto stále předvádějí stejný drive jako poprvé!

V roce 1998 se zastavili, těsně před vydáním jejich průlomového alba Smash, v dnes již neexistujícím klubu U Zoufalců,  letos se po šesti letech zastaví v Praze a to 23. srpna v Malé sportovní hale.

Americká punk-rocková kapela The Offspring, která má na svém kontě devět studiových alb a jedno album s největšími hity, se před rokem připomněla hudebním fanouškům festivalovým setem na Rock For People. Tentokrát přijedou s plnohodnotným koncertním playlistem osvědčených hitů a zřejmě i s několika dalšími novými kousky z  připravovaného studiového alba.

The Offspring vznikli v roce 1984 v Kalifornii, během své historie odehráli více než 1100 koncertů po celém světě a prodali přes 40 milionů nosičů.  Jejich třetí studiové album Smash z roku 1994 bylo nejprodávanějším albem, které kdy vyšlo u nezávislého vydavatelství. Ta další již pravidelně okupovala přední příčky prodejních hitparád. Na nové studiové album kapely se netrpělivě čeká od roku 2012, kdy vyšlo Days Go By.

The Offspring jsou jednou z  koncertních stálic světové rockové scény a hrají v sestavě Dexter Holland (zpěv, kytara), Noodles (kytara), Greg K (baskytara) a Pete Parada (bicí).

Mezi jejich nejznámější skladby patří rockové hymny „Pretty Fly“, "Self Esteem," "Come Out And Play (Keep 'Em Separated)," "The Kids Aren't Alright" a "You're Gonna Go Far, Kid."

Jako předkapely představí The Offspring českým fanouškům dvě nadějné kapely mezinárodní punk-rockové scény. Německo-švédskou kapelu Newdrive a britskou The Bottom Line.


Zpět na homepage