Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Zahradní aukce

Menu
náš tip
01.06. do 01.06.
16:00 - 19:00
Galerie Arthouse Hejtmánek
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Zahradní aukce

Dražit se budou mimořádná díla výtvarného umění, starožitností a designu od 15. století po součastnost. 

Galerie Arthouse Hejtmánek
Krupkovo náměstí 3
160 00, Praha 6
Vizitka pořadatele 
 

Nejdražší vyvolávanou položkou bude obraz Pohled na Prahu od Oskara Kokoschky, začínající na ceně 35 000 000 Kč. Nejstarším uměleckým dílem bude gotická Madona z druhé poloviny 15. století. Nadčasový design pak budou reprezentovat židle z období biedermeieru a raritou je svícen od Christiana Diora. Autorkou z největší dálky je mexická sklářka Rebeca Huerta a její aztécký Bird Tlaloc. 

Srdečně zveme milovníky a přátele umění na předaukční výstavu, kde si bude možné prohlédnout všech 195 dražených položek. Předaukční výstava Arthouse Hejtmánek bude přístupná denně od 15. do 31. května 2017, včetně sobot a nedělí od 10.00 – 18.00, v prostorách galerie ARTHOUSE HEJTMÁNEK v pražské Bubenči.

Těšit se jistě můžete na mnoho překvapivých položek, které sběratele osloví a nadchnou. Pokud se chcete i VY zúčastnit naší zahradní aukce, prosím neváhejte a registrujte se ONLINE na http://bit.ly/2r79mMb, osobně na předaukční výstavě nebo formou e-mailu. 

Aukční katalog ke stažení -->> http://bit.ly/akatalog


Zpět na homepage