Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Dětský den

Menu
náš tip
30.05. do 30.05.
09:00 - 12:30
Městská část Praha 5
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Dětský den

Přijďte s dětmi na "Dětský den s Městskou policií, Policií ČR a Hasičským záchranným sborem" v parku Sacre Coeur v Praze 5.

Městská část Praha 5
Sacre Coeur
Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

V úterý 30. května od 9,00 hod. do 12,30 hod pořádá Městská část Praha 5 "Dětský den s Městskou policií, Policií ČR a Hasičským záchranným sborem" v parku Sacre Coeuér. Přijďte s dětmi, čeká Vás spousta zábavy a soutěží pro malé i větší školáky. Záštitu na akcí převzal radní JUDr. Petr Lachnit.

Na programu dne bude mimo různých soutěží a dovádění ve skákacím hradu také předvedení jízdní skupiny městské policie na koních se simulovaným přechodem ohně a dýmem. Velkým překvapením pro všechny přítomné určitě bude PUSHBALL. Pro nezasvěcené se jedná o fotbalové klání s velkým míčem, který po hřišti do branek přesunují koně vedené strážníky v jejich sedle. Podívaná to bude vskutku netradiční!

Kdo chce, může si ve stanici přírodovědců Domu dětí a mládeže prohlédnout krásnou expozici živé flory a fauny.
Před budovou policejního ředitelství parku Sacre Coeur bude stát nablýskaná policejní technika. Budou zde policejní vozy, motocykly a skútry

Na akci se bude podílel i jednotka Hasičského záchranného sboru, zvědaví školáci tak budou moci nahlédnout do útrob zásahového vozidla a pak mohou pod dozorem zkušených hasičů slaňovat mezi stromy.


Zpět na homepage