Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Kryptoanarchie a sdílená ekonomika | Diáky

Menu
náš tip
30.05. do 30.05.
20:30 - 23:00
Bio Oko
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Kryptoanarchie a sdílená ekonomika | Diáky

S kapsami plnými bitcoinů se vydáme na výlet do alternativní budoucnosti s dalším pořadem Diáků - cestovatelských přednášek.

 
Cena: 150 Kč
 
Bio Oko
Františka Křížka 460/15
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Pavol Lupták je kryptoanarchista, voluntarista a bezpečnostní expert v IT. Jeho vášní soukromou i profesní je hackování technologií a firem, které si na zakázku objednají test odolnosti svých systémů. Je zakladatelem IT bezpečnostních hackerských firem Nethemba a Hacktrophy a firmy pro současné digitální umění v Bratislavě. Pavol je členem diverzně-umělecké skupiny Ztohoven, která svými projekty a happeningy kritizuje establishment i média, a zabývá se ochranou digitálního soukromí. Další info: Nepracujeme pre stat a Internet bez cenzury.

Přednáška přelétne od dosavadních k pravděpodobným dopadům kryptoanarchismu a sdílené ekonomiky na budoucnost lidské společnosti. Řekneme si, co je to etické hackování, kam se situace pohnula od roku 2015 a kam směřujeme v horizontu následujících let. Dozvíte se také o možnostech anonymních kryptoměn jako je bitcoin přinášejících finanční svobodu, ale i o rizicích spojených s vývojem politické situace ve světě.


Zpět na homepage