Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Filmová projekce - Richard Müller: Nepoznaný

Menu
náš tip
29.05. do 29.05.
18:00 - 21:00
ČSOB Inspirace
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Filmová projekce - Richard Müller: Nepoznaný

Intimní pohled do života legendárního zpěváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertního turné s kapelou Fragile.

 
Cena: Zdarma
 
ČSOB Inspirace
Jungmannovo náměstí 767/6
11000, Prague
Vizitka pořadatele 
 

Intimní pohled do života legendárního zpěváka Richarda Müllera na pozadí jeho koncertního turné s kapelou Fragile. Richard Müller patří již 25 let k nejvýraznějším osobnostem hudební branže v ČR i na Slovensku. Během své kariéry zažil dramatické vzestupy i pády, jednou dokonce vyhlásil, že s hudbou nadobro končí. Následně se však na scénu vrátil a zároveň se pustil do boje s neléčenou a konzumací drog akcelerovanou psychickou poruchou, maniodepresí.

Dokument je intimním portrétem výrazné autorské osobnosti, která každodenně čelí množství osobních problémů i nonstop zájmu fanoušků i bulváru. Samotné natáčení filmu trvalo 3 roky, během nichž bylo natočeno více než 200 hodin materiálu a autoři hojně využívali i ,,home-video" záběry natočené samotným protagonistou.

Dokument v českém kontextu navazuje na umělecké dokumentární portréty analyzující inspiraci, samotu uprostřed davů či prvky autobiografičnosti, ke kterým patří například Amy či Nick Cave: 20 000 dní na Zemi.

Navštivte ČSOB Inspiraci a užijte si projekci česko-slovenského dokumentu a následnou besedu, které se zúčastní sám režisér Miro Remo a také hudební publicista Antonín Kocáb. Diskuzi bude moderovat Bob Kartous. V rámci ní bude probíhat soutěž o zajímavé ceny.

Vstupné: zdarma Rezervace míst: inspirace@csob.cz


Zpět na homepage