Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Party s Matellem

Menu
náš tip
13.05. do 31.05.
11:00 - 19:00
OC Letňany
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Party s Matellem

Celé dny si můžete hrát s oblíbenými hračkami od Mattela! 

 
Cena: Zdarma
 
OC Letňany
Veselská 663
198 00, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Od soboty 13. května se prostory Obchodního centra Letňany promění v hrací zóny pro děti všech věkových kategorií. Můžete se těšit na zóny s nejoblíbenějšími hračkami současnosti: panenkami Barbie a Kenem, nepřekonatelnými angličáky Hot Wheels a dalšími novinkami ze světa hraček. Zóny budou všem dětem k dispozici zdarma každý den až do 31. května.

Co vše na Vás čeká?
Království panenky Barbie: nejnovější hračky, stěna “můžeš být kým chceš“ – možnost vyzkoušet si nejrůznější povolání, kino s Barbie filmy, fotokoutek, módní molo pro malé modelky, návrhářská dílna či možnost vyfotit se jako opravdová Barbie.

Hot Wheels zóna pro kluky a tatínky: speciální herní stoly, nespočet autodráh na jednom místě, angličáky na hraní, workshopy a mnoho dalších možností jak se zabavit.

V zóně Fisher-Price se bude relaxovat, jde totiž o zónu pro nejmenší děti (do 3 let). Kromě hraček Fisher-Price se děti mohou těšit na vše nejnovější od mašinky Tomáše.

Navíc na sobotu 27.května jsme připravili Den dětí v podobě soutěží o úžasné ceny.

Všechny zóny budou otevřeny každý den od 11 do 19 hodin.
 


Zpět na homepage