Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Beseda o divočině v národních parcích

Menu
náš tip
29.03. do 29.03.
20:00 - 21:30
Vnitroblock
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Beseda o divočině v národních parcích

Beseda o divočině v národních parcích.

Vnitroblock
Tusarova 791/31
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Národní parky, klenoty a dědictví české přírody, čekají na nový zákon. Takový, který znemožní rozprodej státních pozemků v národních parcích, více je otevře veřejnosti a ochranou divočiny je přiblíží světovým standardům.

Díky velmi silné veřejné podpoře se podařilo zastavit likvidaci národních parků. Poslanci a poslankyně výraznou většinou zabránili nebezpečí masivní výstavby, těžby dřeva či lovu, které do zákona vložili senátoři. Nicméně boj za národní parky nekončí. Dobrou verzi zákona, která sněmovnou s přehledem prošla, vetoval prezident.

Projekt Česká divočina od Hnutí DUHA - Přátelé Země Česká republika má velký podíl na informovanosti veřejnosti a její podpoře narodním parkům. A právě aktivitám Česká divočina se budeme ve středu 29. března také věnovat.

Beseda s Jaromírem Bláhou, členem týmu Česká divočina, nastíní budoucnost národních parků, důvody pro podporu divočiny v nich a možnosti zapojení veřejnosti do boje za záchranu národních parků.

Akce začíná 29. března od 20:00, VNITROBLOCK, Tusarova 791/31, Praha 7


Zpět na homepage