Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Sugar (Někdo to rád horké) - Premiéra

Menu
náš tip
27.04. do 27.04.
19:30 - 21:00
Divadlo Na Fidlovačce
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Sugar (Někdo to rád horké) - Premiéra

Světoznámý muzikál, který vznikl podle scénáře k legendárnímu filmu Někdo to rád horké.

 
Cena: 500 Kč
 
Divadlo Na Fidlovačce
Křesomyslova 625
14000, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Co všechno se může stát, když si dva muzikanti hrají s gangstery na schovávanou... Příběh o gangsterech, milionářích, dámském orchestru, rozkošné dívce Sugar a dvou muzikantech na útěku.
Když na sklonku 50. let přišel režisér a scénárista Billy Wilder za slavným filmovým producentem Davidem Selznickem s námětem na scénář, který v sobě kombinuje žánr gangsterky a komedie, producent nápad rázně zamítl s tím, že tohle spojení „rozhodně nemůže fungovat“. Naštěstí Billy Wilder producenta neposlechl a natočil geniální nesmrtelnou hudební komedii Někdo to rád horké. Na základě tohoto úspěšného snímku vznikla divadelní muzikálová podoba z pera trojlístku scénáristy Petera Stonea, skladatele Julea Stynea a textaře Boba Merilla. Muzikál byl poprvé uveden na Brodwayi v roce 1972 a stal se hitem divadelních scén po celém světě. Divadelní text Sugar (Někdo to rád horké) vznikl podle filmového scénáře B. Wildera a I. A. L. Diamonda k filmu Some like it hot - Někdo to rád horké, na námět R. Thorenena. 


Zpět na homepage