Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Balkan Bashavel

Menu
náš tip
31.03. do 31.03.
20:00 - 23:59
SacreCoeur
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Balkan Bashavel

Oslavte s námi příchod jara bláznivými tanečními kreacemi v rytmech balkan beats.

 
Cena: od 149 Kč
 
Sacre Coeur-Night
Holečkova 32
15000, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Aneb váš oblíbený Balkan Bashavel se v březnu vrací do Prahy!

Po boku oblíbeného DJského dua MALALATA tentokrát vystoupí Mr. Loco, mezinárodní kapela s pražskou adresou, a slovenský DJ Dr. Tesla z Brigada Rakija. DJské sety doplní hrou na saxofon skvělý hudebník Tomáš El Checo Průša.

MALALATA (SK)
MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkan beats, mexické cumbie a karibského reggae. Každé vystoupení tohoto DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod jeho taktovkou pulzovaly nejen kluby po celé Evropě, ale i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, Grape, Uprising či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

MR. LOCO (CZ, live)
Multinárodní kapela založená koncem roku 2010 kolem frontmana Filipa Flussera. Originálním způsobem kombinuje balkánský folklór okořeněný prvky latiny, reggae, ska i hip hopu. Její echovou sekci reprezentuje peruánský multiinstrumentalista Vlado Urlich (trubka, kena a klávesy). Na basu a kontrabas hraje mexický harcovník Luis Franco. Rytmickou sekci doplňuje zkušený mexický bubeník Omar Rojas a na perkuse neméně zdatný Carlo Zegarra. Tato horkokrevná banda vás jistojistě nabije pozitivní energií.

DR. TESLA (SK, Brigada Rakija)
Jeho tátou je Balkánec, mámou hudba světa, tetou zase gipsy, strýčkem klezmer, bratrem reggae a sestrou folklór. On sám neví, čí je, ale ze všech si vzal to nejlepší, aby bavil lidi vybranými selekcemi. Stále skromný, avšak mezi svá top vystoupení bez mihnutí oka řadí party po koncertě Dubioza Kolektiv a chorvatský festival Goulash Disko.

Věštírna

Foodtruck 


Zpět na homepage