Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Nebe Nebo | Vernissage & Party

Menu
náš tip
03.03. do 03.03.
20:00 - 23:59
The Chemistry Gallery
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Nebe Nebo | Vernissage & Party

Přijď si prohlédnout umění na oblečení! 30 vybraných prací od ilustrátorů, malířů, grafiků a designérů z celého světa ti vezme dech!

 
Cena: Zdarma
 
The Chemistry Gallery
Bubenská 1
170 00, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Všechna díla budou celopotištěna na unisexových mikinách, které jsou šité z vysoce kvalitního materiálu. Jednotlivé designy budou doplněny krátkými úryvky z připravované knihy.

20.00 Welcome ⊙ 21.00 NEBE NEBO Launch ⊙ Party ⊙ 23.59 After Party

DJs: Babe LN (Radio 1) ⊙ Radek ‘Groovyluvah’ Honc (Expres FM) ⊙ Future Fcuk

Světelný vizuální doprovod LUNCHMEAT VJ: Ade Anejde

Samozřejmostí je plný bar. 
Vstup na akci zdarma.

NEBE NEBO je umění na oblečení. Nová česká módní značka na vernisáži představí 30 vybraných prací od umělců z Anglie, Indie, Itálie, Francie, Chile, Vietnamu, Spojených států, Jižní Koreje, Indonésie, Brazílie, Izraele, Filipín, Španělska, Japonska, Číny, Ruska, Singapuru, Švédska, Argentiny či Nového Zélandu.
Česko zastoupí například Ade Anejde, jež je členkou labelu kreativního vizuálního studia Lunchmeat nebo Pavel Fuksa, který mimo jiné pracuje jako grafik i pro hlavní město Praha.

Ve 21.00 Jakub Kohák s Petrem Neckářem značku osobně představí a za slavnostních cinknutí skleniček spustí NEBE NEBO E-shop. Vy si tak jako první přímo na vernisáži budete moci objednat vyjímečné designy, které poté pro vás obratem vytiskneme a ušijeme.

NEBE NEBO je oslavou inspirace, lidské kreativity a rozmanitých tvůrčích technik. Klade si za cíl nejen podporovat umělce či na český trh přinést okouzlující plnobarevné oblečení, ale také vyzdvihnout vášeň, nadšení a radost ze samotného tvoření.


Zpět na homepage