Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Sportovní legendy očima Jakuba Ludvíka

Menu
náš tip
24.02. do 10.03.
08:30 - 19:00
ČSOB Inspirace
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Sportovní legendy očima Jakuba Ludvíka

Výstava fotografií

 
Cena: Zdarma
 
ČSOB Inspirace
Jungmannovo náměstí 767
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Jakub Ludvík se proslavil zejména portrétními fotografiemi osobností českého show-businessu i sportovních hvězd. Jeho snímky jsou pravidelně k vidění v prestižních společenských i módních časopisech, na obalech hudebních nosičů interpertů populární hudby a v rámci reklamních kampaní renomovaných značek.

Na výstavě v ČSOB Inspiraci představuje portréty známých českých sportovců.

Vstupné: zdarma 



Jakub Ludvík - absolvent fotografické školy v Praze, který se proslavil zejména portrétními fotografiemi nejen osobností českého show-businessu, ale i politiků a sportovních hvězd. Výstavy volné tvorby měly velký ohlas v Moskvě a na Sardinii. Jeho první velká zakázka byla pro značku Gianni Versace v roce 1995 - soubor 22 fotografií největších hereckých a pěveckých osobností.

Od roku 2002 realizoval řadu výstav, např. Legendy umění a sportu na filmových festivalech v Karlových Varech, Zlíně, Novém Městě nad Metují nebo Osobnosti v Galerii PRE a mnoho dalších. Nafotil spoustu kalendářů  známých osobností, fotbalových týmů, firem nebo kalendář Hlavního města Prahy. Vydává autorský diář své tvorby. Publikuje u nás i v zahraničí.


Zpět na homepage