Nepropásněte šanci ochutnat tyto kreativní pochoutky připravené samotným šéfkuchařem hotelu Hilton Prague Francem Luisem.
V téměř každé zemi, po svátečním období vánoc začíná Nový rok radostným obdobím karnevalů plným masek. Tato jedinečná nabídka představuje různé druhy přirozených "masek", kterými jsou například mořská sůl, chlebové těsto, zelenina, aromatické byliny či listové těsto, které nabízejí široký výběr tohoto klasického způsobu, jak prezentovat jídlo.
I jídlo může být "skryté" a to pod jinou ingrediencií nebo kůrkou. Někdy se samotná chuť přenese mezi sebou nebo se zachycuje a uvolňuje až na poslední chvíli, v momentu servírování hostovi. Těšit se můžete např. na srnčí svíčkovou v croissantové krustě s chorizem, mořského vlka v solné krustě, dýňové quiche a mnoho dalších.
Parkování pro hosty zdarma s účtenkou
Rezervace na tel. čísle 224 842 700 nebo emailu restaurants.prague@hilton.com.