Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Sváteční čas v pražských hotelech Hilton

Menu
náš tip
04.12. do 01.01.
12:30 - 15:30
Hilton Prague
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Oslavte sváteční dny se svou rodinou a přáteli a dopřejte si výborné delikatesy připravené týmem profesionálních šéfkuchařů pražských hotelů Hilton.

 
Cena: od 550 Kč
 
Hilton Prague & Hilton Prague Old Town
Pobřežní 1
186 00, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

Nabídka hotelu Hilton Prague:

Rezervace na festivedesk.prague@hilton.com

 

ŠTĚDROVEČERNÍ VEČEŘE

Sobota 24. prosince, od 18 hodin, CzecHouse Grill & Rotisserie                 

Jedinečné čtyřchodové menu nabízí pochoutky, jakými jsou Fine de Claire ústřice s rebarborovo-jahodovým granitem, opečený tuňák v sezamové krustě se želé ze šampaňského s příchutí avokáda a maracuji, telecí svíčková s paštikou z husích jater, gratinovanými bramborami a bílými lanýži. Jako dezert na hosty čeká výtečný fondán z čokolády Valrhona s malinovou pěnou a pomerančovou šťávou. Nabídka zahrnuje i varianty pro vegetariány, jako je bramborová pěna s křepelčími vajíčky, lanýžové těstoviny s houbami a jeruzalémskými artyčoky, zapečený zeleninový štrůdl v pikantním brokolicovém pyré a další. Sváteční pohodu zpříjemní živá hudba.

1 190 Kč na osobu za čtyřchodové menu

BRUNCH NA BOŽÍ HOD

Neděle 25. prosince, od 12 do 15 hodin, restaurace Atrium

Tým kuchařů a cukrářů připravil pro hosty lákavou nabídku z rautových stolů, kde nebudou chybět takové delikatesy, jako jsou pečený krocan plněný kaštany, hovězí svíčková v citrusové a hořčičné krustě či zauzené marinované ryby. Jako sladkou tečku si mohou hosté vychutnat široký výběr vánočních i klasických dezertů jako například oblíbenou čokoládovou fontánu s ovocnými špízy či marshmallow. Sváteční atmosféru zpříjemní živá hudba, zatímco o děti bude postaráno v hlídaném dětském koutku s aktivitami.

1 090 Kč na osobu*

 

*Všechny brunche zahrnují širokou nabídku delikates z bohatých rautových stolů, nealkoholické nápoje, vybraná vína, točené pivo, živou hudbu a hlídaný dětský koutek. Všechny nabídky jsou zdarma pro děti do 6 let, děti od 6 do 12 let obdrží slevu 50%. Parkování v hotelové garáži zdarma.

 

Silvestrovské oslavy se ponesou v duchu Zimního království Winter Wonderland. Hosté mají na výběr z pěti večeří inspirovaných zimou, čekají na ně taneční a pěvecká vystoupení na velkém pódiu v atriovém lobby hotelu, dvě after párty a mnoho dalšího. Cloud 9 sky bar & lounge bude místem té nejexkluzivnější párty, na které se bude podávat večeře se šampaňským.

 

Více informací a úplný program naleznete na webové stránce hiltonpraguenye.com.

 

Na nový rok se podává pozdní snídaně a la carte se šampaňským v restauraci Café & Bistro od 12 do 17 hodin.

 

Nabídka hotelu Hilton Prague Old Town:

 

MIKULÁŠSKÝ BRUNCH

Neděle 4. prosince, od 12.30 do 15.30 hodin

Pro děti připraven speciální program s Mikulášem, andělem a čertem.

1 250 Kč na osobu*

Zdarma pro děti do 6 let, děti mezi 7 a 12 lety 520 Kč

 

ADVENTNÍ BRUNCHE

Neděle 11. a 18. prosince, od 12.30 do 15 hodin

Nedělní brunch s adventní atmosférou a navíc s nabídkou svátečních pokrmů.

1 190 Kč na osobu*

Zdarma pro děti do 6 let, děti mezi 7 a 12 lety 490 Kč

 

SVÁTEČNÍ MENU

Sobota 24. a neděle 25. prosince od 18 do 22.30 hodin

Na výběr bude z delikates jako je dušené jehněčí koleno s pastyňákovým pyré a růžičkovou kapustou v medové omáčce, na pánvi pečená parmice nachová v krustě z mandlí a chilli, šafránové pošírované vejce se smetanovým bramborovým pyré a černým lanýžem, konfitovaná krůtí rolka s tradiční nádivkou a kaštanovým pyré a samozřejmostí je vánoční pudink s omáčkou z brandy.

980 Kč na osobu za čtyřchodové menu s vlastním výběrem hlavního chodu, včetně uvítací sklenky Prosecca, kávy a čaje.

 

BRUNCH NA BOŽÍ HOD

Neděle 25. prosince, od 12.30 do 15.30 hodin

Speciální program pro děti v hlídaném dětském koutku se Santa Clausem, kde nebudou chybět dárečky a hry. Příjemnou atmosféru podtrhne živý jazz a rautové stoly nabízející lahůdky jako je losos s příchutí kávy a kakaa doplněný o chilli dresink, pečená čekanka se sýrem Roquefort, kachní prsa s pomerančovým salátem, grilované kalamáry a la tandoori, krevetovo houbové ragú či gratinované mušle sv. Jakuba.

1 250 Kč na osobu*

Zdarma pro děti do 6 let, děti mezi 7 a 12 lety 520 Kč

 

ŠTĚPÁNSKÝ BRUNCH

Pondělí 26. prosince, od 12.30 do 15.30 hodin

Brunch na svatého Štěpána nabízí hostinu obohacenou o čerstvé ústřice, salát ze zelené papáji, kuřecí kari s vodními kaštany, srílanskou rybu vařenou v páře, kachní kari či hovězí pečeni Wellington.

1 190 Kč na osobu*

Zdarma pro děti do 6 let, děti mezi 7 a 12 lety 490 Kč

 

SILVESTR

Silvestra mohou hosté oslavit šestichodovou gurmánskou večeří doplněnou o vybrané nápoje v restauraci Zinc, a to 31. prosince od 19 hodin.

 

5 700 Kč na osobu, cena zahrnuje sklenku Prosecca na uvítanou, šestichodovou večeři, neomezenou konzumaci vybraných značek vína, piva, destilátů, půlnoční přípitek šampaňským, živou hudbu a DJ párty po půlnoci.

 

Od 21 hodin je v nabídce Silvestrovské párty menu v Zinc Lounge &Bar

 

4 200 Kč na osobu, cena zahrnuje uvítací koktejl, čtyřchodové párty menu, neomezenou konzumaci vybraných značek vína, piva, destilátů, půlnoční přípitek šampaňským, živou hudbu a DJ párty po půlnoci.

 

NOVOROČNÍ BRUNCH

Neděle 1. ledna, od 12.30 do 15.30 hodin

První brunch v roce 2017 nabídne lahůdky jako je jehněčí kýta, pečená hovězí žebírka, pečené kuře s tymiánem a citronem, suši, humr a mnohé další delikatesy.

1 250 Kč na osobu*

Zdarma pro děti do 6 let, děti mezi 7 a 12 lety 520 Kč

 

*Všechny brunche zahrnují širokou nabídku z bohatých rautových stolů, uvítací přípitek, nealkoholické nápoje, vybraná vína, točené pivo, kávu a čaj, hlídaný dětský koutek a živou hudbu. Parkování v hotelové garáži zdarma.


Zpět na homepage