Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Svátek dýni a dušiček

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
10:00 - 18:00
Trhy na Jiřáku
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Svátek dýni a dušiček

Přijďte si vydlabat dýni, dát si dýňovou polévku, dýňové palačinky, nakupte si dýně domů a také to nejlepší, co trh právě nabízí.

Trhy na Jiřáku
náměstí Jiřího z Poděbrad
130 00, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

V pátek je svátek ! Česká republika má narozeniny a nejspíš bude krásný podzimní den. Přijďte v pátek na tradiční farmářský trh (8-18 hod) na Jiřáku. S dětmi i bez dětí, s pejskem i bez si v dílnách můžete vydlabat svou malou i velkou dýni, uvázat dušičkový věnec, vybrat nádhernou podzimní kytici, zablbnout si s dřevěnými hračkami nebo zkusit lukostřelbu.

Pokochejte se se květinami a výstavou pestrobarevných dýní, zaskočte na oběd nebo na kávu od Kávového klubu, anebo do kostela Nejsvětějšího Srdce Páně! Zahřát se můžete horkým jablečným ciderem, pečenou dýní nebo hamburgerem, zakousnout se do kremrole, pravého perníčku nebo štrúdlu.

Dýňová strašidla osvětlí páteční večer od 18-20 hodin a kdo se tam z dětí na ně odvážně přijde podívat, dostane od nás červené jablíčko z farmářského trhu. 

 


Zpět na homepage