Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

PRAGUE BURLESQUE / HALLOWEEN SPECIAL

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
21:30 - 23:00
DEEP SIDE PRODUCTION
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
PRAGUE BURLESQUE / HALLOWEEN SPECIAL

Prague Burlesque - Dark Dames Of Porcelain. Be careful! Ladies are (not) made of porcelain!

 
Cena: od 390 Kč
 
ROYAL
Vinohradska 48
12000, Prague
Vizitka pořadatele 
 

PRAGUE BURLESQUE Dames Of Porcelain

Here comes the third season of famous Prague Burlesque Show held in the beautiful Royal Music Hall. In a short period of time, this wild group of artists have managed to turn Prague into a burlesque capital. Paris has its Crazy Horse or Lido, as well as London, Berlin or New York. However, for a long time Prague lacked a good scene (except the National of course), which would attract a worldwide audience. Prague Burlesque has been successful already for two years. A new program called Dames Of Porcelain refers to a well-known film by director Juraj Herz. In collaboration with leading Czech designers, this show becomes a perfection composed of the most fragile components. Don't be an elephant in a china shop, come and sit back, release your senses and go on a wild ride with no restrictions. But be careful! Ladies are (not) made of porcelain!

The main stars of the evening will be again: Lady Mousellyca, Angelina Angelic, Miss Cool Cat and Sonny Vargas. Along with these great Ritzy Dancers and a deranged footman. Don't miss the exquisite Prague Burlesque Show! Every Friday Night.

PRAGUE BURLESQUE Dámy z porcelánu

Nadchází třetí sezóna proslulé Prague Burlesque Show v překrásném varieté Royal. Tomuto nezbednému souboru se v krátké době podařilo zařadit Prahu mezi burleskní metropole. Paříž má svůj Crazy Horse nebo Lido, stejně tak Londýn, Berlin nebo New York. Ovšem Praze dlouhou dobu chyběla kvalitní scéna (kromě té Národní samozřejmě), která by lákala diváky z celého světa. Pražské Burlesce se to skutečně daří již druhým rokem. Nový program s názvem “Dámy z porcelánu” odkazuje na dobře známý film režiséra Juraje Herze. Ve spolupráci s předními českými návrhářkami je tato show dokonale složená z nejkřehčích komponentů. Nebuďte slonem v porcelánu, pohodlně se usaďte, odpoutejte své smysly a vypravte se na divokou jízdu bez zábran. Ale pozor! Dámy (ne)jsou z porcelánu!

Hlavní hvězdy večera opět budou Lady Mousellyca, Angelina Angelic, Miss Cool Cat a Sonny Vargas. Společně s nimi skvělé Ritzy Dancers a vyšinutý lokaj. Nenechte si ujít vynikající Prague Burlesque Show! Každý pátek večer.

www.pragueburlesque.com


Zpět na homepage