Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

Boarding Halloween Edition

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
23:00 - 23:59
Klub a restaurace Radost FX
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Boarding Halloween Edition

Přijďte oslavit hrůzostrašný svátek Halloween do Radosti FX!

 
Cena: od Zdarma
 
Klub a restaurace Radost FX
Bělehradská 120
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Letos jsme se rozhodli spojit oslavy Halloweena s klubovou nocí Boarding, kterou už jste v našem klubu jistě zaznamenali. Začátkem října proběhl na oslavy Halloweena úspěšný Warm Up Boarding, takže se můžete těšit na pořádnou jízdu. A protože máme každý rok Halloween spojený s určitou tematikou, ani letos tomu nebude jinak. Tentokrát bude Radost FX plná mrtvých pohádkových postav! Zní to trochu morbidně, ale to už k Halloweenu prostě patří. Zkrvavená Červená karkulka, zjizvená Sněhurka nebo zombie Pinokio - taková vtipně děsivá přehlídka to bude!

Více mrtvých pohádkových postav = větší zábava! Proto i vy podpořte akci svým originálním kostýmem! Meze vaší fantazii se nekladou a ten, kdo přijde v kostýmu, bude mít VSTUPNÉ ZDARMA! 

Hudební produkce bude pod taktovkou rezidentů Boardingu Djs P-Jaye, Evilla, Wulkyho a Zendiho, a ani tentokrát nebude chybět speciální host, kterým bude Dj Subgate. Celá noc se ponese na “děsivých“ vlnách tech-house a techna. Jen si představte mrtvé pohádkové postavy jak to rozjíždějí na techno set - to si přeci nemůžete nechat ujít! :)

Ani v naší restauraci jsme nezapomněli na specialitu, která k tomuto svátku neodmyslitelně patří a tou je dýně. Proto si tento večer budete moci pochutnat na speciálním menu v podobě dýňové polévky a dýňových placek podávaných se side salátem a BBQ omáčkou.

Start: 23:00
Entry: 100 CZK 
 


Zpět na homepage