Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

TEDxPragueWomen

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
17:00 - 21:00
TEDxPrague
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
TEDxPragueWomen

Letošní téma Nejvyšší čas (It’s about time) vypovídá o tom, že vystupující chytly příležitost za pačesy a neztrácely čas. 

 
Cena: 650 Kč
 
TEDxPrague
Přístavní 22
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Neváhejte a přijďte se i tento rok seznámit s inspirativními ženami. Pojďme se tedy namotivovat na pátek 28. října do La Fabriky – Slévárny. Právě v tento den, v pátek 28. října, se uskuteční TEDxWomen setkání po celém světě a my budeme jeho součástí! 

Na co se můžete těšit? 

- na 8 inspirativních řečnic 
- na workshopy
- na atfterparty
- na networking

Součástí večera je občerstvení, které je v ceně vstupenky. Cena vstupenky činí 650 Kč

Řečnice
Barbora Chuecos: manažerka, která vede více než 15 let české zastoupení americké kosmetické firmy Mary Kay, a především matka dítěte trpícího autismem. Barbora věří, že vše, co se nám děje, se děje pro naše dobro. 

Lina Khalifeh: jordánská cvičitelka sebeobrany, která vyškolila více než 12 tisíc žen. Lina si jde tvrdě na svým a bojuje za myšlenku, že i žena na Středním východě si zaslouží respekt jako kdekoli jinde. 

Markéta "Peggy" Marvanová: pražská messengerka a především mladá žena, která se před pěti lety rozhodla, že bude jezdit extrémní závody na kole. Má za sebou nejdelší a nezabezpečený závod pro horská hora v severní Americe - závodu se zúčastnila jako nejmladší účastnice a žena vůbec. Díky tomu si tak uvědomuje, že pro ni neexistují slova „to nejde“. 

Edita Berková: matka dvou dětí, která přišla s myšlenkou „mateřství v pohybu“. V čele se stovkami akčních maminek inspiruje k prožití mateřské dovolené aktivně a s úsměvem. 

Dorota "Noon" Nováková: youtuberka, online knihomolka, propagátorka literatury a milovnice umění. Sama o sobě říká: „Nezaložila jsem žádnou nadaci, nemám žádnou značku a ani jsem nepřišla s ničím novým. Prostě jen ráda čtu a chodím do kaváren.“ Dorota ukazuje, že i knihomolové můžou být trendy a literatura, a to zejména poezie, není mrtvá. 

Anna Olšanská: má za sebou kariéru imunoložky a později manažerky na Nejvyšším kontrolním úřadě. Zdůrazňuje, že člověk nepřestane být aktivní, protože je starý, ale že je starý, protože přestane být aktivní. Anna říká, že máme mít k životu pozitivní přístup a napravovat sebe, ne druhé. Její motto je: „Milovat život ve všech podobách. Čím starší tím - kratší sukně!“

Mckenzie Tomski: žena dvou a více tváří, žena tekuté identity. Provokuje zažité stereotypy úspěšnosti a dokonalosti, filosofuje nad vysokorychlostní multikulturní společností a vypráví příběhy "Miss Amerik” – těch z rodu otřesených, vyloučených, ztracených. 

Workshopy
Mckenzie Tomski: Miss Amerika
Mckenzie vybrané zájemkyně provede ideálním světem bez problémů, starostí, únavy a frustrace. Vytvoří jim novou, dokonalou identitu, na základě premisy „I am the best“ a „I made it“. V nové kůži dokonalé ženy natočíme krátká promo videa všech „Miss Amerik.“ Podmínka pro zájemkyně: Nesmíte být dokonalá.

Lina Khalifeh: Jak se bránit 
Lina je jordánská cvičitelka sebeobrany, která vycvičila již více než 12 tisíc žen. Přijede za námi nejen proto, aby nám povyprávěla o svém příběhu, ale také, aby nám své "umění" představila v praxi. Lina povede workshop a prakticky nás naučí, jak se bránit. Nacvičíme si konkrétní situace napadení - jako třeba běžný útok rukama, útok nožem a útok pistolí.


Zpět na homepage