Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Charitativní Halloween party v Žižkostele vol.II

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
16:20 - 23:59
Komunitní centrum na Žižkově
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Charitativní Halloween party v Žižkostele vol.II

Charitativní halloween party.

 
Cena: od 100 Kč
 
Komunitní centrum na Žižkově
náměstí Barikád 1
130 00, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

K příležitosti Halloweenu se o státním svátku - 28.10. již podruhé potkáme ve funkčním husitském kostele a zároveň v komunitním centru “Žižkostel”, kde proběhne benefiční akce pod hlavičkou coreGirls.cz a Full Heart Agency . Atmosféra, kterou jen tak nezažiješ! 

KAPELY // Princess Knocked Out The Gardener (sk) / Grosswell / Anthems / Got Blue Balls / Silent Generation / Howl / Through the Disaster / Too Far From Home / Homesick 
DJs AFTERPARTY // Inhalers 

☼ HALLOWEEN DRESSCODE
☼ TOMBOLA
☼ VEGAN CATERING
☼ WORKSHOPY
☼ SEKÁČ

Veškeré vybrané finance poputují na podporu Nízkoprahový klub Husita a komunitního/kulturního centra Žižkostel. Tyto instituce pomáhají lidem, co to nejvíce potřebují - dětem a lidem na okraji, kterým ostatní ukazují záda. Peníze se využijí na zvelebení a opravy prostoru Žižkostela, rozvoj nízkoprahového a komunitního centra a na další potřebné věci, které pomáhají Žižkostelu ve fungování a přežití.

Jelikož se jedná o Halloween, celý prostor bude tématicky vyzdobený a od vás požadujeme jediné - DRESSCODE - halloweenský převlek/maska/kostým. Ať už chceš jít za čarodejnici, zombie, Harryho Pottera, známou osobnost, superhrdinu či vesnického buráka, tvoje nová identita bude více než vítána. Na akci může každý samozřejmě dorazit také bez kostýmu, i když to neuvidíme zcela rádi a přijdete o spoustu výhod! :-)

 


Zpět na homepage