Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

18. ročník umisťovací výstavy koček bez domova

Menu
náš tip
23.10. do 23.10.
10:00 - 17:00
Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty UK
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
18. ročník umisťovací výstavy koček bez domova

Pokud tedy toužíte po chlupatém kamarádovi, není hezčího skutku než pomoci těm bez domova.

Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty UK
Na Slupi 16
128 01, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

V neděli 23. 10. 2016 od 10 do 17 hodin se koná v Botanické zahradě Přírodovědecké fakulty UK (Na Slupi 16, Praha 2) již 18. ročník velké umisťovací výstavy koček bez domova.

Na akci letos plánuje dorazit kolem 90 kočiček z útulků z Prahy a okolí. Všechny kočky i koťátka mají veterinární osvědčení.
 
Akci již každoročně pořádá Sdružení na ochranu zvířat v krajní nouzi. „Loni se nám podařilo umístit 73 koček z 92 a doufáme, že letos dokážeme úspěch zopakovat. Věříme, že hodných lidí se srdcem na pravém místě je stále dost. Na výběr budou koťátka i dospělé kočičky. Řada z nich má za sebou nemilé věci, a přesto stále nezanevřely na lidské pohlazení. Každé umístění kočičky je pro nás obrovským úspěchem. Sebemenší byt je totiž větší než klec v útulku“, říká organizátorka akce Petra Soběslavská. Na kočičky se můžete přijít i jen podívat a přispět třeba pár drobnými na krmivo a další potřebné věci. „Naším největším přáním je kočičkám zajistit šťastný a spokojený kočičí život. Moc se těšíme na každého návštěvníka,“ doplňuje organizátorka.


Zpět na homepage