Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

One Night! s Tomem Middletonem

Menu
náš tip
21.10. do 21.10.
22:00 - 23:59
Klub a restaurace Radost FX
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
One Night! s Tomem Middletonem

One Night! je opět tu! Za pravidelnou klubovou nocí, která má několikaletou tradici, stojí Djové a moderátoři Rádia 1 Dan Cooley a Josef Sedloň.

 
Cena: od 230 Kč
 
Klub a restaurace Radost FX
Bělehradská 120
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Na říjnovém vydání, které proběhne v pátek 21. 10. v Radosti FX, si pro vás Dan s Josefem připravili vskutku hudební lahůdku v podobě legendárního Dje a producenta Toma Middletona

Tom Middleton pochází z Velké Británie a nedávno oslavil své 45. narozeniny. Na poli hudební scény se pohybuje již dvě desetiletí a je známý svou slabostí pro klobouky a bekovky. Rozhodně se nemůžeme bavit o tom, že jde “pouze“ o DJe a producenta. Tom je především umělec! Je proslulý bořením hranic svým flexibilním přístupem k různorodým hudebním žánrům a je charakteristický svým výjimečným citem pro hudbu.

Dan Cooley působí od roku 96´na vlnách pražského Radia 1. V současné době mu patří pondělní a páteční dopoledne, kdy to páteční provází posluchače převážně světem taneční hudby, včetně aktuálních novinek. S klubovou kulturou je spjat už od začátku 90. let. V jeho setech je slyšet pestrá směs převážně houseových rytmů od deep house, přes funky, až po progresivně laděné desky nebo breaky. Poslední roky si občas střihne i drumandbassový set, stylově většinou v liquidfunkovém rytmu.

Josef Sedloň je český DJ, pracující na alternativním Rádiu 1. Je expertem na mnoho typů hudby, i když se nejvíce specializuje na Breakbeat. Původně začínal na Strahovském klubu 007, kde hrál pouze z CD a magnetofonových kazet. V roce 1995 objevuje sílu vinylových desek a od té doby táhne své fanoušky na Acid Trance a Funky Techno.


Zpět na homepage