Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Balkan Bashavel

Menu
náš tip
21.10. do 21.10.
20:00 - 23:59
Radlická - kulturní sportovna
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Balkan Bashavel

Divoká party pod taktovkou DJského dua MALALATA vás po letní pauze sveze na megalomanské vlně balkan beats s přídavkem cumbie a reggae.

Radlická - kulturní sportovna
Za ženskými domovy 125/5
15000, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Hosty tentokrát budou: slovinská kapela The Ufoslavians, slovinský DJ Haris Pilton a bratislavský DJ Dr. Tesla z Brigada Rakija. Další skvělí DJs obsadí basement stage.

MALALATA (SK)
MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, mexické cumbie a karibského reggae. Každé vystoupení DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod taktovkou MALALATA pulzovala nejen středoevropská města, ale i Berlín, Vídeň, Antverpy, Vilnius či Valletta. Jeho rytmy rozhýbaly i vzdálené Japonsko a Mexiko. Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, United Islands, Grape či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia.

THE UFOSLAVIANS (SLO)
Sedmičlenná slovinská kapela založená v roce 2014 producentem Harisem Piltonem (Dubimir) & Marcem Grabberem (Velebeat). Přináší jedinečný sound, který je mixem balkan beats, gipsy beats, reggae, cumbie, ska, hip hopu & elektroniky. Její show je běžnými slovy nepopsatelná a lidskými smysly téměř nepolapitelná. Na podzim vyráží na tour s novým albem Outergalactic Sensation a při té příležitosti se zastaví i v Praze.

HARIS PILTON (SLO)
Slovinský DJ, jehož styl se dá popsat jako unikátní fúze cikánské hudby a urban beats okořeněná reggae, dubem a junglem. Má na kontě víc než 50 reximů tradičních romských písní a v roce 2013 vydal ve spolupráci s Gipsy Sound System album Magic Winery. Momentáně spolupracuje s kapelou The Ufoslavians a na projektu Kalifat Dub.

DR. TESLA (SK, Brigada Rakija)
Jeho tátou je Balkánec, mámou hudba světa, tetou zase gipsy, strýčkem klezmer, bratrem reggae a sestrou folklór. On sám neví, čí je, ale ze všech si vzal to nejlepší, aby bavil lidi vybranými selekcemi. Stále skromný, avšak mezi svá top vystoupení bez mihnutí oka řadí party po koncertě Dubioza Kolektiv a chorvatský festival Goulash Disko.

Basement stage: Selecta Zugree, Dj Pachamama, Le Petit Nicolas

Taneční workshop


Zpět na homepage