Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

BE24: Solomun, Vyprodáno

Menu
náš tip
28.10. do 28.10.
22:00 - 23:59
ROXY
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
BE24: Solomun, Vyprodáno

Pražskou ROXY čeká v říjnu další nápor fanoušků bosenského producenta Solomuna.

ROXY
Dlouhá 33
11000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Majitel úspěšného německé labelu Diynamic se vrací po roce a tentokrát jako headliner 24. narozenin klubu ROXY - BE24. Jeho prosincový 6ti hodinový set patří jednoznačně mezi nejlegendárnější klubové noci v ČR. V říjnu budou mít druhou možnost i ti, kteří se v prosinci do ROXY bohužel nedostali.

Solomun prožívá další rok na vrcholu, jeho eklektické dlouhé sety opanovaly během léta festivaly jako Melt, Exit nebo Love Family Park, jeho label Diynamic Music slaví 10 let na scéně (Diynamic Showcase) a letní Ibizu ovládl dvojící rezidentur Solomun + 1 v Pacha a Solomun + Live v klubech Destino a Ushuaia. Mezi jeho hosty patří toto léto např. Damien Lazarus, Henrik Schwarz, DJ Koze nebo Dixon. 1. srpna navíc vydal bilanční kompilaci remixů Selected Remixes 2009-2015 obsahující klenoty současné house music. Loňské Solomunovo vystoupení bylo brzy vyprodáno, proto doporučujeme brzký nákup v předprodeji.


Zpět na homepage