Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Slet bubeníků

Menu
náš tip
23.10. do 23.10.
20:30 - 23:00
Lucerna Music Bar
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Slet bubeníků

Jen jednou za rok - slet bubeníků v Praze!

 
Cena: 340 Kč
 
Lucerna Music Bar
Vodičkova 36
10000, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Svým pojetím je Slet bubeníků naprosto ojedinělý a unikátní a  získal si velké renomé v celém hudebním světě. Název Slet bubeníků není náhodný, protože hudebníci se opravdu slétávají z různých zákoutí hudebního světa, z různých stylů a z různých domovských skupin…

Ti se vždy napřed  na mnoho dní uzavřou před světem na odlehlém místě v Jizerských horách, kde společně vzývají hledačství a hudební inspiraci. Každý hudebník vnáší do společné dílny své muzikální zkušenosti, vlastní kulturní tradici, hudební vzdělání;  každý do společného tvoření přichází s vlastními nápady.  Výsledek tohoto globálního tavícího bubenického kotle je vždy fascinující. Dochází k prolnutí všech možných hudebních směrů, etnických vlivů a inspirací.  Každoročně vznikají nové skladby, které jsou pak živě předvedeny na koncertě.

Celkem se na pódiu každý rok rozezní až dvě tuny nástrojů – bicích souprav, činelů, mnoha etnických bubnů, kláves a elektroniky, ale i lidské hlasy, gongy, perkuse, barely. Tento pestrý globálně-hudební mix  každoročně poutá pozornost odborné i laické veřejnosti a koncerty bývají nezapomenutelným hudebním zážitkem.

KDOŽ SÚ BOŽÍ BUBENÍCI – ALL STAR TEAM 2016

Pavel Fajt / Tomáš Reindl / Milan Cais / Miloš Vacík / Kamila Kama / Milan Koudelka / Affetto ( Vladimír Richter + Aleš Procházka)


Zpět na homepage