Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

CityBeeCityBee

Menu

Tipy týdne: Skočte o tyči, na polívku nebo na nahá těla

redakce@citybee.cz |19. 2. 2017

V pondělí se posilněte polévkami jako od maminky a naberte sílu na celý týden. Bude se totiž skákat o tyči v obchoďáku, tancovat se sluchátkama na fakultě i v lodičkách v Sapě. Odhaleno bude tajemství úspěšných reklam i lidského těla.

FotorCreatedvelka.jpg

Pondělí

Kdo nestihl nedělní oběd u maminky, může si to vynahradit hned v pondělí mňamózní polévkou na Andělu. Podávat se bude první polévka na světě, která léčí mrtvici. 
A pozor, nedaleká Radlická kulturní sportovna se shodou okolností úplně ve stejný den chystá dokonce na polévkový souboj. Uvaří líp knihovníci, sociální pracovníci, studenti z gymplu, nebo farníci?

 

Polívková smršť

ERGO Aktiv, o.p.s.

20.02. - 24.02.


 

Souboj polívek

Radlická - kulturní sportovna

20.02. 17:00

Úterý

Při nákupech na Zličíně tentokrát nebudou lítat jen prachy, ale i lidé. Fakt! Konat se tu totiž bude soutěž Pražská tyčka. Laťka bude nastavená pořádně vysoko, ale i tak se bude lítat až do prvního patra.

 

XXI. pražská tyčka

Metropole Zličín

21.02. 12:00

Rádio RockZone slaví narozky a na jeho oslavě to roztočí kapely Cocotte Minute, Five O´Clock Tea a Totální nasazení. Vstup na tuhle párty v Lucerna Music Baru je zadarmo.

 

12. narozeniny rádia RockZone 105,9

Lucerna Music Bar

21.02. 19:30



Středa

Ještě nikdy nebylo snazší dostat se nějakému člověku pod kůži, než to bude na výstavě Body The Exhibition.  Expozice v Holešovicích nabídne více než 20 celotělových a k tomu dalších 300 exponátů, pocházejících ze skutečných lidských těl.

 

Body The Exhibition

Výstaviště Praha

22.02. - 23.07.



clanky4/BodytheExhibitionJVS3.jpg

Malá inventura i letos sečte a sebere dohromady vše, co nesmíte minout na poli nového divadla a neservíruje vám to přímo pod nos. Zahajuje Cirk La Putyka svým představení Black Black Woods, které má dokonce 270 minut. Takže, máte-li odvahu, vyrazte.

 

Malá Inventura

Malá Inventura - festival nového diva…

22.02. - 01.03.

Čtvrtek

Vytáhněte ze skříně hadry, které jste celou zimu (nebo klidně celý rok) neměli na sobě, a pošlete je dál. Pokud už žádné takové nemáte, přijďte jen nakupovat a na kafe. Bazar v Potrvá potrvá od tří do desíti večer.

 

Hadry v Potrvá

Kavárna Potrvá 

23.02. 15:00

Silent disco začíná, nasadit sluchátka, rozpohybovat boky a jedééém. O to, aby tahle tichá párty byla nezapomenutelná, se postará pártybůh DJ N'zym a mistr gramofónů DJ Forrest Pine. Těšit se můžete i na unikátní videomapping.

 

Silent Disco v atriu FSv

ŠTUK - Študácký klub FSv

23.02. 20:00


 

P.S. Ve čtvrtek taky rozesíláme nový CityBeekend - tipy na nejzajímavější akce o víkendu v metropoli - a CityBeekend pro děti. Jestli je chcete dostat do mailu, zaregistrujte se. Je to samozřejmě grátis. ;-)

Pátek

V telce vás možná štvou, ale na plátně je budete milovat - reklamy. V kině Lucerna během jednoho večera uvidíte na 300 reklam z více než 50 zemí světa. V kavárně bude po celý večer hrát DJ.

 

Playstation Noc Reklamožroutů

Kino Lucerna

24.02. 19:00

Místo párty v klubu zkuste tenhle týden ples na Sapě s živou hudbou, pompézním předtančením, bohatou tombolou a zajímavostmi z české i vietnamské kultury.
P.S. Bude i bambusový tanec a kdo neví, o co jde, musí prostě dorazit.

 

Ples na Sapě

SAPA

24.02. 19:00

Novinky v kinech:

Tentokrát je to pestré. Vyrazte do kina na Bábu z ledu dřív, než se oteplí a tahle ženská definitivně roztaje. Nechte se okouzlit filmem o otci a jeho dceři s názvem I dva jsou rodina nebo snímkem o ztraceném indickém chlapci Lion. Kdo ještě neviděl severské drama Sámská krev, měl by to urychleně napravit. Pes ro(c)ku to jistí v kategorii animáků.
 


Divadelní premiéry:

Divadlu vládne silná trojka. V případě detektivní parodie Moje malá úchylka sice musíte čekat až na reprízu, ale na muzikál Funny Girl v hlavní roli s Monikou Absolonovou se ještě dostanete. Nebo snad doma dostanete svolení vyrazit na Svolení?

 

Výpis článků