Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

PRO DĚTI: Vzhůru na ostrov, kde rostou housle, i do nitra struktur!

redakce@citybee.cz |12. 1. 2017

Říkáte si, že úplně nejlepší by bylo sbalit kufry a vyrazit s dětmi někam na hory, ale ono to nejde? Neplačte nad tající břečkou v pražských ulicích, i v metropoli si můžete jako rodina užít parádní dva dny. A klidně se vrhněte na zimní sporty:


Vybrali jsme nejlepší pražské kopce, kam jít bobovat.
❆ ❆
Nebo si běžte zabruslit (leckde je to úplně zadarmo).
❆ ❆ ❆
Už týden taky funguje lyžařský okruh v Chuchli.
Jestli nemáte běžky, půjčí vám je na místě.

clanky4/OSTROV-KDE-ROSTOU-HOUSLE-Vila-Stvanice-web-73-of-95.jpg
Kam? Třeba na Štvanici, protože v neděli tam porostou housle!

KAM VYRAZIT V SoBoTU

Odpovězte bez váhání, jaké je vaše velké přání? Prozkoumat bunkr ukrytý v hloubce pod zemí? - NEBO - S námořníky v pohádce dobýt ostrov, kde maj piráti zázemí? - NEBO - Vyrobit si papírovou vzducholoď a vznést se do mraků? - NEBO - V pohádkové džungli prožít s Mauglím příběh plný zázraků?  (pro děti 5+)

A co NEDěLE?

I v druhý víkendový den jste zváni do útrob pražských scén. Na téhle výstavě si děti můžou pohrát s maňásky či loutkami. Tady zas zjistí, jaké planety jim krouží nad hlavami  (děti 8+). Chcete-li spíš rozkládat, protrhávat a prorývat, pojďte si do výtvarné dílny hrát  (4+). Ač byste si na čelo ťukali tak, že vám spadne čepice, nepopřete fakt, že jsou ostrovy, kde rostou housle, a jedním je i Štvanice (3+). 
UPDATE: Nedělní představení Ostrov, kde rostou housle, bylo kvůli chřipkové epidemii zrušeno.

[reklama2/banner_prodeti_small.jpg]

EXTRA TIP - Dětská herna v Hotelu Juliš

Může vám to na první poslech znít bizarně, ale dobrou dětskou hernu najdete i na střeše Hotelu Juliš přímo na Václaváku. Otevřeno mají v pracovní dny od rána do večera, v sobotu jen dopoledne. Sobotní odpoledne a neděle jsou vyhrazeny pro soukromé akce (třeba oslavy dětských narozenin).

Vstupné je 50 korun za dítě. Nabídka občerstvení je standardní, k dispozici je i mikrovlnka pro donesené pokrmy. V hotelu zároveň funguje i malý bazén, kde pořádají lekce plavání pro batolata od 5. měsíce věku. Ve druhém patře pak najdete speciální kavárnu vybavenou šachovými stolky.

 

Dětská herna - Hotel Juliš

Dětská herna v prostorách hotelu. U dětského koutku je bar pro rodiče....

clanky4/hotelJulis.jpg

Výpis článků