Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Kde si s dětmi užít mikulášský víkend v Praze

redakce@citybee.cz | 2. 12. 2016

Přesně před měsícem jsme připravili první CityBeekend pro děti a od té doby čtvrtek co čtvrtek posíláme rodičům do mailu tipy, kde si v Praze s potomky užít oba víkendové dny. V pátek pak CityBeekend vždy vyvěsíme na web. Pokud byste měli nějaké návrhy na vylepšení tohoto článku, napište nám. (Samozřejmě nás můžete i pochválit.) Díky! A tady je nová nadílka akcí pro malé i velké děti!

clanky4/Vanocniprani2.jpg
Vánoční přání se vám i dětem může vyplnit v sobotu v divadle Rokoko.

KAM VYRAZIT V SoBoTU

O celodenní zábavu se postará Muzeum hlavního města Prahy, které organizuje vánoční trhy a spolu s nimi i spoustu akcí pro děti - pohádky, divadelní představení nebo dílničky, kde si budou moci vyrobit třeba dřevěné autíčko. Podobně pestrou nadílku a program od 10 do 20 hodin nachystalo i Kulturní centrum Zahrada na Chodově.

Brzy po poledni jste zváni do divadla Rokoko na loutkovou pohádku Vánoční přání (pro děti 3+). Hledáte-li aktivnější náplň dne, zajeďte na Letnou, kde se otevřelo nové kluziště, které pořádá i školičku bruslení pro nejmenší.
 

A co NEDěLE?

Ačkoli hlavní mikulášský rej vypukne až v pondělí, už v neděli bude Mikuláš nadělovat třeba ve Žlutých lázních nebo na Vyšehradě, kde je pro změnu připravena taneční minizábavička.
Pro děti jsou nachystány také dvě předvánoční divadelní pohádky - Hrátky s čertem v Hoffmanově dvoře kousek za Prahou, a pak Jak pejsek a kočička čekali na Ježíška v Chodovské tvrzi (pro děti 3+).
Náctiletým potomkům určitě uděláte radost, když je vezmete do obchodního domu Kotva. Ve třetím patře tam totiž youtuber Jirka Král otevřel své Zetko - počítačovou hernu a zároveň kavárnu.

clanky4/hratkyscertem.jpg
Divadelní pohádka Hrátky s čertem na motivy knihy Jana Drdy.

reklama2/banner_prodeti_small.jpg
 

EXTRA TIP - Toboga Fantasy

Toboga Fantasy je největší český indoor zábavní park pro děti. Už výčet atrakcí, které na Zličíně najdete, by vyšel na několik řádek: multifunkční prolézačka s mnoha doplňky, obří skluzavka, tobogány z osmi metrů, lanové centrum, skákací hrad, trampolíny pro děti i dospělé, lezecká stěna, elektrická autíčka…
Otevřeno mají každý den. O víkendu od 9 do 20 hodin. Celodenní vstupné pro rodinu 2 dospělí + 2 děti stojí 749 korun.

 

Toboga Fantasy

Největší indoor zábavní park v Praze!...

[clanky4/FotorCreated_Toboga.jpg]

Výpis článků