Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Tipy týdne: Bruslení pod nebem a Anděl Páně 2 v kinech

redakce@citybee.cz |27. 11. 2016

Do Štedrého dne zbývá necelý měsíc a do Mikuláše jen pár dní. Není se tedy čemu divit, že v kinech narazíme na anděly a čerty a venku si zase velice snadno narazíme kostrč. To ale nevadí, hlavně že se konečně zase bude brusit! A nejen to, nový týden bude plný super akcí.

FotorCreated-andelpane.jpg

Pondělí

V pondělí do pražských kin udeří jamajský blesk. Usain Bolt tudy prosviští takovou rychlostí, že možná ani nestihnete schroupat svůj popcorn. Má devět zlatých olympijských medailí z Pekingu, Londýna a Ria de Janeira a teď i vlastní film, který je jen a jen o něm. 

 

I Am Bolt - Premiéra

Aerofilms

28.11. 15:00

Žižkovská klinika slaví dva roky. Servírovat na své párty bude speciální narozeninové menu Lidové kuchyně, divadélko Jak skřítci přivolali sníh, koncert Jaroslava Hutky i debatu o městech, ve kterých bydlíme.

 

2. narozeniny Kliniky

Klinika

28.11. - 02.12.

Středa

Ve středu budou v Aeru lítat vzduchem fórky stand-up komiků z Underground Comedy. Tuhle pořádně ostrou show klidně můžete ještě přiostřit. Stačí, když těmhle vtipálkům napíšete, na jaké téma mají dělat fóry. Budou skákat, jak vy pískáte.

 

Stand-Up Comedy: Přiostři to!

Kino Aero

30.11. 20:00

Polská zpěvačka Brodka učarovala divákům v polské verzi Superstar, i návštěvníkům fesťáků Colours of Ostrava a United Islands. Teď se chystá očarovat i Chapeau Rouge. Jen místo kouzelnické hůlky použije synthpop s gotickým nádechem.

 

Brodka (PL)

Chapeau Rouge

30.11. 19:00


Čtvrtek

Šup do sklepa pro brusle. Před Arkádami Pankrác zamrzl rybník (nebo prostě nějaká jiná pořádně velká louže), a už tu čekají na vaše piruety, salchowy a držkopády. Vstup na lední plochu je za 50 korun, půjčení bruslí za 80 korun.

 

Ledové kluziště

OC Arkády Pankrác

24.11. - 28.02.


 

Na Vinohradech se otevírá nové kreativní centrum únikových her pro malé i velké. Žhavit mozkové závity a nechat tělem proudit adrenalin tu můžete hned ve třech únikovkách. Kdo má strach, že mu selžou nervy nebo mu službu vypoví mozek, může místo únikovek vyzkoušet multifunkční kreativní prostor s kavárnou.

 

Otevíráme Imaginatorium

Imaginatorium

01.12. - 02.12.

Festival polského filmu a kultury slaví 3 roky. Oslava to proto nebude jednodenní, ale hned čtyřdenní. Kromě svěžích celovečerních filmových kousků z nejnovější polské produkce se těšte i na nedělní filmový brunch nebo polskou dýdžejku. Filmové zážitky zapijte polskými drinky a zajezte těmi nejvybranějšími polskými delikatesami.

 

Bardzo fajný festival 2016

Bio Oko

01.12. - 04.12.

Zatímco v Oku se bude mluvit polsky, v Lucerně to bude pěkná Itálie. Hádat a handrkovat se tu spolu budou ty nejlepší italské filmy. „Naprostí cizinci“ budou křičet na "Šíleně šťastná", až vás z toho budou bolet "Uši".

 

Italský festival

Kino Lucerna

01.12. - 06.12.

P.S.: Ve čtvrtek taky vychází nový CityBeekend - tipy na nejzajímavější akce o víkendu v metropoli a nově i CityBeekend pro děti. Jestli je chcete dostat do mailu, zaregistrujte se. Je to samozřejmě grátis. ;-)

Pátek

V Holešovicích to žije! Továrna, Vnitroblock a Mint market to na tři dny dají dohromady a nabídnou vám vánoční trhy okořeněné workshopy hudbou, jídlem, ale třeba i soutěží ve skákání gumy nebo přednáškami.

Na noční procházku po zoo se můžete vydat každý prosincový pátek i sobotu. Prohlídku od pěti přizpůsobí průvodce dětem, ta od 17:30 pak bude pro dospěláky. Přijďte mrknout na zvířátka a nasát atmosféru Vánoc. O víkendu tu rozsvítili stromeček.

 

Večerní prohlídky s průvodcem

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

02.12. 17:30

Novinky v kinech:

Čím větší zima, tím víc kina třeba! Holkám doporučujeme příběh o lásce (k tangu) s názvem Naše poslední tango nebo romanťák Kameny bolesti. Kluky čeká alkoholik, děvkař a zloděj Billy Bob Thornton ve filmu Santa je pořád úchyl a všechny děti (i ty hodně odrostlé) určitě potěší pohádka Anděl Páně 2.



Divadelní premiéry:

Hranice mezi životem a divadlem zmizí v inscenaci Já v žádném případě netvrdím, že jsem Bůh, a zase se objeví ve hře Chvála bláznovství, jejímž trefným heslem je "Kdo říká, že není magor, neříká pravdu." Trochu klasiky v závěru týdne pak nabídne premiéra Shakespearova Snu noci svatojánské.



 

Výpis článků