Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

CityBeeCityBee

Menu

CityBeekend: Víkend nabídne světla, inferno, husobraní i mušle

redakce@citybee.cz |14. 10. 2016

DVA CELOVÍKENDOVÉ TIPY

%C4%8D%C3%ADsla/Gold-01.jpgUž ve čtvrtek večer začne nový SIGNAL festival - přehlídka světel, videomappingu a interaktivních instalací. Co z programu bude nejlepší a kdy vyrazit, abyste se vyhnuli davům? Poradíme vám.
%C4%8D%C3%ADsla/Gold-02.jpgFilmovým ochutnávačům doporučujeme zavítat do Světozoru, kde servírují bollywoodské, tamilské i maráthské snímky.  

P.S.: Tyto tipy na nejzajímavější víkendové akce vám můžeme posílat na mail. Stačí se zdarma registrovat.  (Dáte to za 27 vteřin.)

clanky4/B41.jpg

PÁTEK VEČER

Stavte se před klubem La Loca, kde se od 17 hodin bude hrát na alpské třímetrové dřevěné rohy. Pak si do nich můžete sami zkusit fouknout! Z filmových premiér doporučujeme Inferno - Tom Hanks coby luštitel křížovek šifer je sázka na jistotu (a vůbec nevadí, jestli jste neviděli předchozí díly série jako Šifra mistra Leonarda. Z pekla do ráje pak vede cesta přes nový bar Dandy Prague na Vinohradech.

clanky4/14457389_1754353198148658_8845617068562837839_n.jpg 
Kdo říkal, že v bourbonu nemůže být slanina? #DandyPrague

SOBOTA

Na snídani zajděte Mezi srnky (nová restaurace u náměstí Míru), ale nechte si v žaludku místo, protože na náplavce na vás čeká husobraní (pečené husy, polévky, játra, paštiky) a přehlídka ciderů. Případně se zajděte podívat, jak se vaří z odpadu na filmový festival o životním prostředí. Zbytek dne můžete korzovat a nakupovat na Weekend Marketu v holešovické tržnici.

clanky4/4851.jpg 
Kampaň k festivalu Ekotopfilm nás prostě baví.

NEDĚLE

Sváteční den můžete zahájit kulturně, a sice prohlídkou zákoutí Stavovského divadla. Pak pokračujte stylově do nové restaurace Next Door z portfolia Zdeňka “to kuře je suchý jak cesta” Pohlreicha. Nedělní odpoledne bude tentokrát patřit mušlím - pokud je chcete konzumovat (v kombinaci s belgickými pivy), klikněte ZDE, pokud si je chcete jen prohlížet, pak klikněte TADY.

clanky4/card_dynovani_1475578080.jpg

PRO DĚTI

Chcete-li v sobotu zůstat ve městě, navštivte dvoudenní festival Struny dětem, který nabídne koncerty i divadlo pro človíčky různých věkových skupin. Jako tip na výlet za Prahu doporučujeme dýňování na zámku v Nelahozevsi, kde kromě vyřezávání a zdobení dýní můžete absolvovat třeba výpravu do pohádkového sklepení.

V neděli po obědě vyrazte na naučnou vycházku po pohádkovém ostrově Kampa, nebo si zajeďte vyrobit vlastní lampion a pak s ním hurááá do průvodu!
A pak samozřejmě o víkendu můžete jít hned na několika místech pouštět draky.
 

 

news

Vše, co o SIGNAL festivalu musíte vědět
Prohlédněte si ty nejlepší fotky v nové pražské galerii
Kam vyrazit v říjnu v Praze zadarmo
Sedm nejzajímavějších divadelních premiér této sezóny

víkend  

Výpis článků