Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Makeup Group

Praha 8, Křižíkova 477/119, 18600

zpět na výpis
 
Makeup Group

Vše pro krásnou pleť

Telefon:774 166 775
Kategorie: lifestyle|Beauty

Makeup Group je mladý perspektivní projekt, vytvořen pro potřeby náročných zákazníků. V dnešní době je na trhu nepřeberné množství kosmetických výrobků a značek, kvalitních i těch méně zdraví prospěšných. Vše si však najde svého kupce.

Naším hlavním cílem je ukázat běžným lidem jak a čím se starat o svou pleť, tak aby byla zdravá a krásná nejen napohled, ale také vnitřně.

Makeup Group je distributorem unikátních amerických kosmetických značek v České republice a na Slovensku. Vybrali jsme si čistě americké značky, protože jejich kvalita a standarty výroby, které musí splňovat, jsou nejvyšší na celém světě. Naše produkty zároveň nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny a většina z nich je veganská. Mezi naše značky patří Bodyography Professional Cosmetics, což je americká značka profesionální dekorativní kosmetiky. Dále je to Kett Cosmetics (USA), která se specializuje na Airbrush od denního makeupu až po speciální filmové efekty. Jako poslední je světový lídr mezi kosmetickými dezinfekcemi, kanadská značka BeautySoClean.

Nabízíme speciální věrnostní programy pro zákazníky, profesionály, salóny i kosmetické školy. Organizujeme individuální i skupinová školení, workshopy se zahraničními vizážisty, prezentace nových vyrobků a trendů či večírky pro stálou klientelu.

Křižíkova 477/119
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: