Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Antonin Vrba výtvarné potřeby

Praha 19, Železnobrodská 148/21, 19700

zpět na výpis
 
Antonin Vrba výtvarné potřeby

Obchod s potřebami pro umělce, řemeslníky, architekty, designéry, studenty, děti, rodiče a všechny domácí tvůrce.

Telefon:608 955 670
Kategorie: lifestyle|Nakupování

Chceme u nás budovat svět, který bude vaším přístavem a motivací pro veškerou tvorbu a relizaci vašich představ.

NAŠE FILOZOFIE
Naše práce je pocta k umění a řemeslu. Obchod s krásným a vonícím uměleckým materiálem v prostředí kamenné prodejny je pro nás snahou trochu oprášit osobní přístup, vztah k poctivosti, vztah ke kvalitě a tradicím starých obchodníků či řemeslníků z pražské periferie. 

Myslíme si že umění i domácí tvoření pro radost si zaslouží víc než regály supermarketů, nebo klikání v eshopech. Přijďte si osahat, vyzkoušet a vybrat si to co vás baví. Přijďte se poradit, popovídat, nebo se jen podívat. Přijďte udělat radost nejbližším.

ANTONIN VRBA
Velkou inspiraci nacházíme v rodinných tradicích a hodnotách. Antonín Vrba, žil na počátku minulého století a v nedalekém holičství provozoval svou živnost. Jeho patriotismus, vztah k hudbě a výtvarnému umění dědí již čtvrtá generace. Velmi společenský člověk a talentovaný malíř. Jako hudebník se dokonce účastnil historicky prvního vysílání rozhlasu na území Československa. Firma potomků nese jeho jméno s hrdostí i se závaskem.
Železnobrodská148/21, 19700 Praha

Železnobrodská 148/21
Praha 19, 19700
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: