Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Flowers at Sofie

Praha 11, Leopoldova 1683/23, 14900

zpět na výpis
 
Flowers at Sofie

Obchod s květinami.

Kategorie: lifestyle|Nakupování

Květiny od Sofie vznikly na základě dlouholetých zkušeností v oboru, které vychází z rodinné tradice od roku 1970 . Po celou dobu se nám dařilo uspokojit 99% zákazníků díky našemu osobnímu přístupu a pružným službám. Zabýváme se Maloobchodním prodejem a poskytováním služeb spojených s tímto oborem. Máme letité zkušenosti s péčí o květiny i květinovou vazbou k různým příležitostem (Svatby, narozeniny, dárkové , smuteční služby, zahradní úpravy , ... ) .

Po mnoha letech práce pro rodinu a ostatní jsem se rozhodl budovat si svůj vlastní podnik na pevně stanovených základech a jsem přesvědčen, že naše standardy poskytovaných služeb v oboru povedou i nadále k oblibě našich obchodů. Vyzkoušejte a přesvědčíte se sami. Pavel Novák PS: název společnosti je poctou naší rodině a narození naší dcery Sofie 1.1.2017 .

Leopoldova 1683/23
Praha 11, 14900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: