Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Movement Prague

Praha 8, Thámova 84/23, 18600

zpět na výpis
 
Movement Prague

Konceptuální pop-up prodejna s koly a cyklistickými doplňky. Přes zimu dočasně uzavřena.

Kategorie: lifestyle|Nakupování

Projekt vznikl z iniciativy kluků z Urbane, kteří se dozvědeli o volném prostoru u metra Křížíkova, ten ale potřeboval pořádnou péči a partnery pro odstartování. Tak se spojil s Lift OFF – českými výrobcemi zavazadel a TUA TUA importérem pro různé cyklistické značky. To vytvořilo základnou půdu pro prodejnu a začalo se plánování, prvé návrhy interiérů, dlouhé hodiny úklidu, nákupů, rekonstrukce až přišla radost. Pop-up Movement jako atypická ozdoba na rohu Amerického kavárenského gigantu, Rakouské banky a České pékárny. Doufáme, že radost nebude dělat jenom nám, ale táké i Vám. Tak se nestyďte a zajeďte se podívat, třeba vám padne něco do nosu.

Thámova 84/23
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: