Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
října

Fenty University powered by Footshop

Footshop

zpět na výpis akcí
 
     

20.10- 21.10 bude vrámci TENISKOLOGY sneaker obchod Footshop spolu se značkou PUMA představovat nejnovější kolekci FENTY od zpěvačky Rihanna.

Začátek:20. 10. 17
Konec:21. 10. 17
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Říká se, že tou nejlepší etapou v životě je období střední a vysoké školy. Proto jsme se spojili s Pumou, se kterou ti na Teniskology představíme showroom ve stylu FENTY UNIVERSITY, v rámci kterého si můžeš pořídit to nejlepší z Rihanniny kolekce “Back to school”. Rihanna našla inspiraci ve školních uniformách z 90. let přetvořených do alternativního ideálu. Ideální alternativu školy ti přineseme i my! Kdo by totiž nechtěl, aby se jeho učitelem stali například Deli Kvent, Sharlota, Vanda Jandová, Rose Rose, TerezaInOslo, Kateřina Koki Mlejnková, Aless, TTAPPLE anebo někdo z backroundu Footshopu a Pumy? Sleduj událost, kam budeme postupně přidávat příspěvky, a hlavně microsite na adrese: https://fentyuniversity.footshop.cz/ Najdeš tam všechno potřebné, tedy rozvrh hodin, lookbook, studijní materiály k testům a také soutěž (tentokrát jenom pro holky) s hastagem #JsemFenty. Takže poslední otázka. Kdo usedne o víkendu do našich školních lavic?

KOTVA
Tel: 777 746 465
nám. Republiky 656/8
Prague, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: