Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Milé dámy, Přijďte si doplnit šatník a podpořit dobrou věc!

Datum:20. 10. 17
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

CF BAZAR je pořádán ve prospěch pacientů s cystickou fibrózou. Na akci si nejen zakoupíte oblečení, ale také si u šálku dobré kávy příjemně popovídáte s pracovnicemi Klubu nemocných cystickou fibrózou a můžete se nechat zdarma nalíčit kosmetikou Mary Kay.


CF BAZAR
Je charitativní bazar dámského oblečení a doplňků, jehož výtěžek Klub nemocných cystickou fibrózou (KNCF) použije na pomoc pacientům se vzácným nevyléčitelným onemocněním cystická fibróza (CF). KNCF za získané prostředky nakoupí inhalátory a jejich součástky, které jsou drahé a nehradí je zdravotní pojišťovny (např. 1 inhalátor stojí 25 000,-). Dále nakoupí dechové pomůcky do půjčovny pro pacienty a další finanční prostředky využije na roční příspěvek ve výši 2 000,- Kč pro jednotlivé pacienty. 

Oblečení do bazaru věnovaly zaměstnankyně KNCF a dámy spřátelené s KNCF – maminky pacientů s CF, jejich kamarádky, lékařky a zdravotní sestry z FN Motol a další. Přispěly nám také dámy z redakce časopisu Cosmopolitan, čehož si nesmírně vážíme. 

V bazaru bude možné zakoupit nejen oblečení a doplňky, ale také autorské šperky z dílny mladé umělkyně Anny Frolíkové.

ČSOB Inspirace
Tel: +420 224 284 568
Jungmannovo náměstí 767
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: