Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
srpna

Srpnový blešák na Heřmaňáku

Bleší trh Heřmaňák

zpět na výpis akcí
 

I v srpnu se poslední sobotu (26. 8) bude konat na Řezáčově náměstí sousedský blešák.

Datum:26. 08. 17
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Účast je zdarma (ano, i pro prodejce), a to proto, že se nejedná o komerční projekt, ale o pokus oživit náměstí, pěstovat sousedské vztahy a lokální ekonomiku.

Kromě tradiční atmosféry městského blešáku se můžete těšit na akustický koncert, dílničku pro děti, discgolf, badbinton a nově i převlékací budku se zrcadlem a možná i kadeřníka/vizážistu.

K mání bude i jídlo z domácí produkce, takže pokud o víkendu budete v Praze, nebojte se strávit na Heřmáňáku celý den - určitě to bude stát za to!

Účast je pro občany zdarma. Prodejce prosíme o šíření informací o konání blešího trhu dál svým známým a přátelům, aby přišlo co nejvíce lidí i nakupovat a vyplnění tohoto velmi stručného REGISTRAČNÍHO FORMULÁŘE

Bleší trh Heřmaňák
Tel:
Řezáčovo náměstí
Praha 7
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: