Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Slow Fashion Meetup by Převlíkárna

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Chystá se první Meetup by Převlíkárna pořádaný v rámci Fashion Revolution Week.

Datum:26. 04. 17
Cena:50 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: lifestyle|Móda

Dozvíte se na něm nejen co to vlastně udržitelná móda je, jak vybírat své oblečení v souladu s jejími pravidly, ale například i jak zažít opravdové dobrodružství při nakupování v SECONDHANDECH (mimo jiné vám představíme naši Mapu sekáčů, kde najdete ty nejlepší tipy na ověřené secondhandy). Lehce zabrousíme i do tajů UPCYKLACE (forma povyšování odpadu na novou úroveň :-)).

Nefalšovaná zábava ale teprve začne s naším udržitelným FOTOKOUTKEM, kde budou k zapůjčení naše módní úlovky a skvělá fotografka.

Kapacita je omezená prostorem na cca 20 lidí (čili komorní atmosféra zajištěna). Pokud plánujete dorazit, dejte nám to prosím vědět pomocí tlačítka Zúčastním se, ať víme, na koho se těšit.

Vstupné 50Kč.

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: