Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
března

OtheR DRESS show - 2. ročník

Klub Kotelna

zpět na výpis akcí
 

2. ročník módní přehlídky a show plné netradičních oděvů.

Datum:03. 03. 17
Cena:200 Kč
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: lifestyle|Móda

2. ročník módní přehlídky a show plné netradičních oděvů se tentokrát odehraje v řadě pokojů pod taktovkou básníka hlubinných vod lidské duše Edgara Allana Poa a jeho povídky Maska Červené smrti (The Mask of the Red Death, 1842). 
Člověka, který žil svůj život vášnivě, svobodně a nezávisle, neznal pravidla a zákony společnosti, který měl svůj vlastní dechberoucí svět plný barev, blaženosti, krásy, ale i těch nejtemnějších a nejzrůdnějších výplodů, jaké může vytvořit jen chorá, labilní mysl šílence. 

Opusťte své pečlivě vyšlapané cestičky a vzpomeňte si, že existuje i něco tak krásného, jako je představivost a vnitřní tužba, kterou má každý člověk v sobě a kterou si přeje někdy naplnit.

Program proběhne opět ve třech blocích dle časového harmonogramu:
otevření 19.00

I. Blok 20.30 – 20.50
II.blok 21.30 – 21.50
III.blok 22.30 – 22.50

Vstupné: 200,- Kč v předprodeji (Klub Kotelna), 250,- Kč na místě.

Klub Kotelna
Tel:
Sluzeb 3a
Praha 10, 10000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: