Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Kryštof kemp

, ,

zpět na výpis
 
Kryštof kemp

Fajný festiválek pro všechny generace

Kategorie: kultura|koncerty

Stále se snažíme vymýšlet něco nového, abychom jako kapela neustrnuli. Přivedlo nás to nejen z hal zpátky do klubů, ale i do divadel či univerzitních aul. V případě Kempů jsme se inspirovali taky našimi zážitky z hraní zdarma v parcích na lavičkách, které jsme si loni vyzkoušeli, ale i vzpomínky na někdejší velké folkové festivaly, kde vždy vládla přátelská atmosféra.

Kempy nabídnou celodenní zábavu, jejímž hlavním těžištěm budou koncerty. Vyvrcholením bude speciální dvouhodinový koncert kapely Kryštof, která zkombinuje snad všechny formy hraní, jež si za dvacet let své existence vyzkoušela, včetně vyprávění historek nebo obyčejného povídání si. Hudební program, který všude začne vždy ve 12 hodin, dále nabídne koncerty legendární Mňágy a Žďorp, hitmakera Michal Hrůza a dvou nových objevů tuzemské scény – kapely Nebe a písničkářky Lenny. To vše také v netradičním akustickém hávu.

V přírodních amfiteátrech a jejich okolí budete moci strávit příjemný den plný také nehudebních zážitků, díky partnerům Kryštof Kempů v nezvykle komfortním prostředí. Telekomunikační operátor T-Mobile postaví pro všechny neposedné jedince městečko se zábavnými sportovními aktivitami. Koncern Agrofert zajistí rozmanité občerstvení, tzv. Jarmark, za nezvykle vstřícné ceny. 


Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: