Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Smart Communication

Praha 9, Vysočanská 11/312, 19000

zpět na výpis
Tip
     
Smart Communication

Agentura zaměřená na marketing, media a promotion

Telefon:+420 272 657 121
Kategorie: kultura|divadla, koncerty

Kdo jsme

Agentura Smart Communication se zabývá marketingem, vztahy s médii a promotion, a to na platformě Arts & Business, která spojuje svět obchodu s uměním - komerční a neziskovou sféru. To nám umožňuje nacházet stále nové a nové průniky, zaručující vzájemné obohacení a prospěch.

Zakládáme si na dlouhodobé spolupráci, tvůrčím a osobním přístupu, na otevřené komunikaci a transparentním jednání. Nečekejte od nás pouhou distribuci tiskových zpráv nebo jednorázovou kreativu bez snahy sledovat váš produkt, vaši firmu či vaše klienty dlouhodobě.

Poptáváte reklamní a mediální strategii na celý rok? Chcete konferenci nebo party v netradičních prostorách a s zaměnitelným programem? Chcete zviditelnit sebe, váš výrobek nebo akci s ohledem na konkurenci? Chcete vytvořit či napravit komunikaci se svou cílovou skupinou?

Chcete agenturu, které více než na paušálním fee záleží na individuálním přístupu? Partnery, kteří na vás budou mít vždy čas? Chcete být tím, koho agentura zahlcuje nápady, a ne zastávat post tvůrce ze zoufalství?

Pokud ano, kontaktujte nás.


Co nabízíme

Nudí vás vyčerpávající výčty všeho, co je v oblastech reklamy, marketingu a médií možné? Nás také. Shrňme proto to podstatné, co vám nabízí Smart Communication:

Nasloucháme, jednáme I., analyzujeme a syntetizujeme, mapujeme a poptáváme, tvoříme (návrh 1 – x), rozvíjíme, nabízíme, obhajujeme, přesvědčujeme, plníme, modifikujeme, zkoušíme, jednáme II., testujeme, produkujeme, dokončujeme, organizujeme, nakupujeme, rozesíláme, naplňujeme, dohlížíme, hodnotíme, neseme (odpovědnost)…

…a radujeme se společně s vámi z úspěchu.

Nechte si od nás připravit kompletní servis pro média, komunikační strategii a reklamní kampaň, vydávejte s námi firemní časopis, vyrobte a spravujte s námi internetovou prezentaci, oslovte skrze nás sponzory, naplánujte konferenci nebo jinou společenskou akci, nakupujte s námi ta pravá média.

A pokud něco neumíme sami, spolupracujeme s prověřenými partnery.

Vysočanská 11/312
Praha 9, 19000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: