Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Městská divadla pražská - Divadlo Rokoko

Praha 1, Václavské náměstí 38, 11000

zpět na výpis
Tip
 
Městská divadla pražská - Divadlo Rokoko

Divadlo Rokoko se nachází přímo na Václavském náměstí v pasáži Rokoko.

Telefon:224 217 113
Kategorie: kultura|divadla

Vybrat si můžete z celé řady žánrů. Uvidíte oceňovaná dramata (například Kdo se bojí Virginie Woolfové?). Pobavení vám mohou přinést komedie, například Noc bláznů, Kancl, připomenete si i klasická díla, jako je Strýček Váňa.

Na prknech Divadla Rokoko uvidíte Petra Štěpánka, Danu Batulkovou, Jitku Smutnou, Jiřího Hánu, Aleše Procházku a mnoho dalších.

Kromě toho máme pro vás připraveny i další akce. Pravidelně pro dámy pořádáme Dámskou jízdu, odpočinkový večer spojený s divadelním představením, po kterém následuje bohatý doprovodný program.

I divadlo může být vhodným místem pro seznámení. Ti, kteří hledají svého životního partnera, mají možnost ho nebo ji potkat během Představení pro nezadané. Divadelní představení spojené s bohatým doprovodným programem dává příležitost seznámit se i těm nejstydlivějším.

Vstupenky si můžete rezervovat online na www.MestskaDivadlaPrazska.cz nebo si je zakoupit na pokladnách divadel ABC a Rokoko.

Těšíme se na vaši návštěvu!

Václavské náměstí 38
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: